Retssager & Voldgiftssager

 

Retssager og voldgiftssager

Retssager og voldgiftssager er en måde, hvormed konflikter der ikke kan løses gennem dialog mellem sagens parter afgøres.

Forskellen mellem retssager og voldgiftssager er, at voldgiftssager er et aftalebestemt konfliktløsningsorgan, som parterne enten i deres kontrakt med hinanden eller efterfølgende er blevet enige om at benytte for at løse uenigheder.

Der er både fordele og ulemper ved at vælge voldgift over de almindelige domstole.

Vi har erfaring fra nogle af landets absolut bedste procesafdelinger i førende topadvokatfirmaer, hvor vi har repræsenteret offentlige myndigheder og store virksomheder i konflikter med både det offentlige, virksomheder og privatpersoner.

Vi kan således i kraft af vores erfaring tilbyde samme exceptionelle rådgivning og sagsførelse, som de største danske virksomheder har adgang til, men til en pris som er målrettet økonomien hos startups.

Vores ekspertise indenfor retssagsførelse underbygges videre ved, at vi også underviser i civilprocesret på Københavns Universitet (det juridiske fakultet), hvorfor vi på højeste niveau altid er opdateret inden for dette område.

Som advokatfirma for startups arbejder vi ud fra en meget lav timetakst, men hvis I alligevel skulle være bekymret for advokatregningen, kan vi også tilbyde at behandle hele jeres sag – uanset sagens udvikling og det krævede tidsforbrug – for et fast beløb, som tager udgangspunkt i økonomien i jeres virksomhed.

Kontakt os, og hør nærmere – det første møde om jeres sag er gratis og naturligvis helt uforpligtende.

Kontakt os

for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os

på telefon

+45 53 57 03 33

eller

info@lexcio.dk

for at aftale et uforpligtende og gratis første møde, hvor mulighederne i din sag afklares.

Du er også velkommen til at udfylde den korte blanket her, så kontakter vi dig.