Kontrakter & Selskabsstiftelse

 

Kontrakter

Kontrakter er grundlaget i enhver virksomheds handler og aftaler, og således fundamentet for både indtægt og samarbejde. Lexcio er specialister i kommercielle kontrakter og samarbejdsaftaler, og kan hjælpe jer med at sikre, at jeres kontrakter er ”vandtætte”, beskytter jer mod utilsigtede krav, og varetager jeres kommercielle interesser.

Danske kontrakter vil altid være underlagt aftaleloven og en række speciallove, som afhænger af det forretningsområde, som man indgår aftaler inden for. Man har dog i sagens natur stor aftalefrihed, hvis blot man holder sig inden for den ramme, som loven fastsætter.

Vi har ”high level” erfaring med udarbejdelse og gennemgang af en lang række forskellige kontrakttyper, og har hjulpet virksomheder med alt lige fra små kontrakter på få sider til store komplekse kontrakter på op mod hundrede sider.

Lexcio arbejder hurtigt og effektivt, og inddrager altid kommercielle betragtninger ved siden af de juridiske, således at nytteværdien ved juridisk hjælp til jeres kontrakter maksimeres. Vi siger ikke blot, at vi ved, hvad vi laver, men vi viser det.

Hos os får I klar tale kombineret med fremragende juridisk hjælp.

Lexcio brænder for at hjælpe folk med at få succes, og vi mener derfor ikke, at det skal være kontraktens størrelse, som er afgørende for, om man kan få dygtig advokathjælp til sine kontrakter. Vi har derfor en særlig interesse i at hjælpe startups og high growth virksomheder til meget fordelagtige priser, således at økonomien i jeres virksomhed kan bruges til at udvikle driften frem for uigennemsigtig dyr juridisk rådgivning.    

I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale eller møde om jeres behov.

Selskabsstiftelse

Skal du starte virksomhed er det sidste skridt før opstarten valg af valg af virksomhedstype. Der finde en lang række typer af virksomheder at vælge mellem, og hver type har sit eget særkende.

De fire mest almindelige for iværksættere er: Enkeltmandsvirksomheder, Iværksætterselskaber (IvS’er), Anpartsselskaber (ApS’er) og Aktieselskaber (A/S’er).

Det afgørende for iværksætters valg er ofte, hvor meget kapital der i henhold til loven kræves for at danne selskabet, og om man hæfter med sin personlige formue for selskabet.

For enkeltmandsvirksomhederne gælder, at der ikke stilles krav om kapital for at oprette virksomheden. Til gengæld hæfter indehaveren af virksomheden personligt for virksomhedens forpligtelser.

For iværksætterselskaber (IvS) stilles krav om kapitalindskydelse på 1 kr. Hæftelsen for selskabets forpligtelser er begrænset til selskabets formue. Der er således ikke nogen personlig hæftelse ved et IvS, og dette er derfor en populær selskabsform. Iværksætterselskaber skal som minimum have en direktion med mindst én direktør.

For anpartsselskaber (ApS) stilles krav om kapitalindskydelse på 50.000 kr. Hæftelsen for selskabets forpligtelser er begrænset til selskabets formue. Der er således ikke nogen personlig hæftelse ved et ApS. Anpartsselskaber skal ligeledes som minimum have en direktion med mindst én direktør.

For aktieselskaber (A/S) stilles krav om kapitalindskydelse på 500.000 kr. Hæftelsen for selskabets forpligtelser er begrænset til selskabets formue. Der er således ikke nogen personlig hæftelse ved et A/S. Til forskel fra et iværksætterselskab eller et anpartsselskab, skal aktieselskabet have en ledelse bestående af en bestyrelse med mindst 3 bestyrelsesmedlemmer og en direktion med mindst én direktør.

For IvS’er, ApS’er og A/S’er er der krav om stiftelsesdokument og vedtægter for det pågældende selskab samt en ejerbog. Lexcio bistår med udarbejdelsen af disse dokumenter og sørger efterfølgende for registreringen. Man betaler herudover altid et registreringsgebyr til Erhvervsstyrelsen på 670 kr.

Lexcio har et samarbejde med en af Danmarks dygtigste registreringsspecialister, som er tidligere juridisk fuldmægtig i Erhvervsstyrelsen og herfra har mange års dedikeret erfaring med registrering af virksomheder, supervision af registreringer hos Erhvervsstyrelsen samt rådgivning af blandt andet advokater og Erhvervsstyrelsens øvrige medarbejdere om virksomhedsregistrering og de forskellige krav hertil.

Dette helt unikke samarbejde sikre, at registreringen af din virksomheder sker uden fejl og håndteres af en specialist, som har vejledt andre jurister og advokater om forhold i forbindelse med virksomhedsregistrering.

Såfremt du allerede har stiftet et IVS, og ønsker at omregistrere dette til et ApS, kan vi også gøre dette for dig.

 

Fuld stiftelse af et selskab (IVS, ApS eller A/S) – kr. 995

I stiftelsen er inkluderet:

  • Stiftelsesdokument
  • Vedtægter
  • Ejerbog
  • Registrering af selskabet
  • Registrering af selskabets ejere i Ejerregistret
  • Momsregistrering

Kontakt os

for en uforpligtende samtale

Du er altid velkommen til at kontakte os

på telefon

+45 53 57 03 33

eller

info@lexcio.dk

for at aftale et uforpligtende og gratis første møde, hvor mulighederne i din sag afklares.

Du er også velkommen til at udfylde den korte blanket her, så kontakter vi dig.